Thuis

Guangzhou Laurel & Honesty Holdings Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit stille diesel generatorreeks voor verkoop
Van goede kwaliteit stille diesel generatorreeks voor verkoop
Klantenoverzichten
Hallo, dank u. Alle 4 machines kwamen aan maar ik heb slechts tijd om één te openen en het kijkt goed. Wij blijven opnieuw in contact nex jaar en dank. brgs

—— Tekenvorm Noorwegen

hej, virksomhed de heer, det 60kVA Cummins Genset vi købt til vores. Detfungerer godt. Hardu også toevluchtsoordmaskine?

—— Alfred Awomewe

Ik kocht een 400 kVA Perkins genset van deze fabriek. De leverings snelle, goede dienst, vriendelijke mensen aan contact met. Het is werkelijk heel wat.

—— Sachin Bhute

Hello, ben ik Echte Kennard van Indonesië. De 5kw diesel generators zijn goede, eenvoudige verrichting, drukken kosten, verheugen zich op volgende samenwerking.

—— Echte Kennard

De zeer goede professionele dienst en personen. Wij kochten 2 gensets. De kwaliteit is goed. De samenwerking van Nice.

—— Oprah Kellen van Tanzania

Wij bezoeken deze fabriek en gekochte die dieselmotoren, voor verscheidene maanden wordt gebruikt, goede kwaliteit en de naverkoopdienst.

—— Eudoragebied

Um bom negócio É. preço é competitivo e DE boa qualidade

—— Sergio Hatugue van Mozambique

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4
Guangzhou Laurel & Honesty Holdings Guangzhou Laurel & Honesty Holdings Guangzhou Laurel & Honesty Holdings Guangzhou Laurel & Honesty Holdings
Succesvol Geval 1
Succesvol Geval 2
Succesvol Geval 3
Succesvol Geval 4

Succesvol Geval 1

Toren van de Guangzhou de Nieuwe Televisie (Kantontoren) Wij verstrekken noodsituatie reservemacht genset voor Kantontoren

Succesvol Geval 2

China Telecom, China Mobile en China Unicom, drie van acht grootste leveranciers aan China Telecom. Wij voorzien Motor, generator en controlesystemen van Stabiele prestaties aan hen.

Succesvol Geval 3

CNOOC-zeeboringsplatform. Wij verstrekken generator aan CNOOC, en ons generatormateriaal is het geselecteerde basingon milieu van het boringsplatform

Succesvol Geval 4

2010 Aziatisch de Spelentrefpunt van Guangzhou. Wij verstrekken 24 uren van ononderbroken voedinggenerator

 • lopende band

  Fabrieksoverzicht

  Van de Guangzhoulaurier & Eerlijkheid de Holdings werden opgericht in 1981, gelegen in Guangzhou, die de grootste stad van de stadskust in Zuid-China is, het amfibische vervoer is uiterst geschikt. De beroemde Kantonmarkt is ook greep tweemaal in Guangzhou per jaar, die veel klanten over de hele wereld aantrekken. Met bekwaam R&D en technisch team, krachtig producerend team, sterk op de markt brengend team en betrouwbaar naverkoopteam, zijn wij sleutelgeneratoren/motoren/pompen/landbouwmachinesonderneming die in Guangzhou geworden, ons eigen recht van het uitvoeren van de producten hebben.

   

  Van de Guangzhoulaurier & Eerlijkheid de Holdings specialiseren zich in de productie van allerlei Generators en Generatorreeksen, Motoren, Waterpompen, en Landbouwmachines. Het merk is Laurier. Alle producten hebben in binnen- en buitenland grote markten. Speciaal aan Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten, Afrika, Europa, de landen enz. van Amerika.

   

  De lauriermensen hangen het beleid van levend aan door kwaliteit en ontwikkelen zich door verscheidenheid. Gebaseerd op de lokale voordelen, is de onderneming creatief in het brengen van dingen in praktijk en het opvlammen van nieuwe proeven. Het voert strikt iso9001-2000 beheersysteem uit en slaagt erin om een merk voor de prima kwaliteit te smeden.

   

  De ondernemingsgeest: Eerlijkheid eerst, altijd Laurier. Onder de gezamenlijke inspanning, duw de oorzaak aan een nieuw stadium.

   

  Guangzhou Laurel & Honesty Holdings

   

  Guangzhou Laurel & Honesty Holdings

   

  Guangzhou Laurel & Honesty Holdings

   

  Guangzhou Laurel & Honesty Holdings

   

  Guangzhou Laurel & Honesty Holdings

 • OEM / ODM

  OEM/ODM beleid:

   

  Gewoonlijk stellen wij ons eigen merk „Laurier“ in werking. maar als de klanten nodig hebben, kunnen wij OEM & ODM goedkeuren. 

   

  Guangzhou Laurel & Honesty Holdings

   

 • R & D

  Gezien ontwikkeling op lange termijn en de betrouwbare dienst, Guangzhou-houden de Laurier zich & de Eerlijkheidsholdings R&D-team en gekwalificeerde ingenieurs.

   

  Guangzhou Laurel & Honesty Holdings

Contactgegevens
Guangzhou Laurel & Honesty Holdings

Contactpersoon: Mr. Roger Xie

Tel.: 86-20-34589902

Fax: 86-20-3458-9013

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Contact

Adres: No.812-814, Nandidong-weg, Qiaonan-straat, Panyu-district, Guangzhou-stad, Guangdong, China