Contacteer ons

Contact Persoon : Roger Xie

Telefoonnummer : +86 13533071813

WhatsApp : +8613533071813

Free call
lopende band

Fabrieksoverzicht

Van de Guangzhoulaurier & Eerlijkheid de Holdings werden opgericht in 1981, gelegen in Guangzhou, die de grootste stad van de stadskust in Zuid-China is, het amfibische vervoer is uiterst geschikt. De beroemde Kantonmarkt is ook greep tweemaal in Guangzhou per jaar, die veel klanten over de hele wereld aantrekken. Met bekwaam R&D en technisch team, krachtig producerend team, sterk op de markt brengend team en betrouwbaar naverkoopteam, zijn wij sleutelgeneratoren/motoren/pompen/landbouwmachinesonderneming die in Guangzhou geworden, ons eigen recht van het uitvoeren van de producten hebben.

 

Van de Guangzhoulaurier & Eerlijkheid de Holdings specialiseren zich in de productie van allerlei Generators en Generatorreeksen, Motoren, Waterpompen, en Landbouwmachines. Het merk is Laurier. Alle producten hebben in binnen- en buitenland grote markten. Speciaal aan Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten, Afrika, Europa, de landen enz. van Amerika.

 

De lauriermensen hangen het beleid van levend aan door kwaliteit en ontwikkelen zich door verscheidenheid. Gebaseerd op de lokale voordelen, is de onderneming creatief in het brengen van dingen in praktijk en het opvlammen van nieuwe proeven. Het voert strikt iso9001-2000 beheersysteem uit en slaagt erin om een merk voor de prima kwaliteit te smeden.

 

De ondernemingsgeest: Eerlijkheid eerst, altijd Laurier. Onder de gezamenlijke inspanning, duw de oorzaak aan een nieuw stadium.

 

Guangzhou Laurel & Honesty Holdings fabriek productielijn 0

 

Guangzhou Laurel & Honesty Holdings fabriek productielijn 1

 

Guangzhou Laurel & Honesty Holdings fabriek productielijn 2

 

Guangzhou Laurel & Honesty Holdings fabriek productielijn 3

 

Guangzhou Laurel & Honesty Holdings fabriek productielijn 4

OEM / ODM
  • Succesvol Geval 1
  • Succesvol Geval 2
  • Succesvol Geval 3
  • Succesvol Geval 4

OEM/ODM beleid:

 

Gewoonlijk stellen wij ons eigen merk „Laurier“ in werking. maar als de klanten nodig hebben, kunnen wij OEM & ODM goedkeuren.

 

 

Guangzhou Laurel & Honesty Holdings fabriek productielijn 0

 

R & D

Gezien ontwikkeling op lange termijn en de betrouwbare dienst, Guangzhou-houden de Laurier zich & de Eerlijkheidsholdings R&D-team en gekwalificeerde ingenieurs.

 

Guangzhou Laurel & Honesty Holdings fabriek productielijn 0

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

inquiry@laurel-generator.com
+8613533071813
+86 13533071813
info_698561