Contacteer ons

Contact Persoon : Roger Xie

Telefoonnummer : +86 13533071813

WhatsApp : +8613533071813

Free call

Zoomlion kondigt het Tussentijdse verslag van 2020 aan: De netto Winst verhoogt 55,97%

September 3, 2020

Zoomlion kondigt het Tussentijdse verslag van 2020 aan: De netto Winst verhoogt 55,97%

 

 

TCHANG-CHA, China, 1 Sept., 2020 /CNW/ -- De Wetenschap & de Technologieco. van de Zoomlionzware industrie, Ltd (Zoomlion) vrijgegeven zijn tussentijds verslag van 2020 op 21 Augustus.

Zeer belangrijke Hoogtepunten:

  • De bedrijfsopbrengst evenaarde 28,827 miljard van CNY (USD 4,178 miljard), een verhoging van 29,49% YoY.
  • De netto winst toe te schrijven aan aandeelhouders van het bedrijf was 4,018 miljard van CNY (USD 582,361 miljoen), een verhoging van 55,97% YoY.

„Hoewel beïnvloed door COVID-19, ervoer de industrie van bouwmachines in China de aanhoudende groei toe te schrijven aan de macro-economische verordeningen van China, Nieuwe Infrastructuurprojecten en de reactie van slimme productie,“ bovengenoemd Yang Duzhi, Secretaresse van de Raad van Zoomlion. „Tijdens de rapporteringsperiode, concentreerden wij ons op schaal, winst, werkende cash flow en de duurzame groei. Wij zullen een bedrijfseconomiemodel uitvoeren van begin tot eind, digitale transformatie versnellen, bedrijfsrisico's blijven controleren, en beheersefficiency verbeteren.“

Tijdens de rapporteringsperiode, verhoogde het verkoopvolume kernproducten beduidend jaarlijks, met een hogere bruto winstmarge.

- Mobiele Kranen: de verkoop blijft de binnenlandse markt met de regelmatige groei overheersen. Ondertussen, opbrengst van verdubbelde kruippakjekranen.

- Concrete Machines: ervaar een aanzienlijke toename in verkoop. Snak Boomvrachtwagen opzette Pompen en de Stadspompen blijven de eerste positie voor marktaandeel overheersen, terwijl het marktaandeel mixervrachtwagens aan hoogste drie sprong.

- Torenkranen: Zoomlion blijft de fabrikant van de de torenkraan van de wereld belangrijke door verkoopvolume, die een verslaghoogte raken. De lancering van de recentste intelligente w-kranen van de reekstoren heeft verder het marktaandeel van Zoomlion uitgebreid.

- Grondverzetmachines: de verkoop getuigt wezenlijke de groei jaarlijkse wegens productinnovatie, verkoopmodel, marktlay-out, en de dienstnetwerk. Het lucht het Werkplatform registreerde een 100%-verbetering van verkoop en houdt één van de grootste marktaandelen.

De uitgavenverhouding viel door meer dan 3,7% YoY, dankzij strikte kosten en uitgavencontroles, die tot een verhoging van de het netto winstmarge van het bedrijf bijdroegen.

De verhouding van de verkoopuitgave daalde beduidend als resultaat van de implementatie van een nieuw beheersmodel „van begin tot eind die“ door digitalisering wordt gesteund.

De financiële kost is verminderd aanzienlijk wegens het efficiënte gebruik van fondsen en het verminderen van het niveau van schuld.

Als resultaat van de bevordering van China van nieuwe infrastructuur en urbanisatieprojecten, verwacht men dat de industrie van bouwmachines een hoog groeipercentage zal handhaven. Zoomlion zal onophoudelijk marktconcurrentievermogen, volledige voorbereidingen voor wereldmarkteisen maken, verbeteren en steunt ontwikkeling op lange termijn, hoogstaande

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

inquiry@laurel-generator.com
+8613533071813
+86 13533071813
info_698561