Contacteer ons

Contact Persoon : Roger Xie

Telefoonnummer : +86 13533071813

WhatsApp : +8613533071813

Free call

Ameyjv de machinescontract van de winsten£240mn defensie

September 3, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over Ameyjv de machinescontract van de winsten£240mn defensie

Ameyjv de machinescontract van de winsten£240mn defensie

 

AmeyBriggs is toegekend een contract door het uk's Ministerie van Defensie (Mod.), om bouw en materialenbehandelings voor machines te zorgen.

 

 

AmeyBriggs is toegekend een contract door het uk's Ministerie van Defensie (Mod.), om bouw en materialenbehandelings voor machines te zorgen.

Het contract is geldig zeven jaar tot 2027. De overeenkomst maakt deel uit van herstructureert het omringen van het Ministerie van Defensie installatiebeheer en het onderhoudsgebied. Mod. heeft de projectmijter, geroepen en drie vorige contracten met één enkele leverancier geconsolideerd.

Het Ministerie van Defensie koos AmeyBriggs als aangewezen leverancier voor het project in de loop van de volgende zeven jaar.

De Mijtervloot omvat een waaier van machines met inbegrip van kranen, vorkheftrucks, graafwerktuigen en bulldozers. Deze voldoen aan de bouw van de afdeling en aan de mechanische behandelende vereisten en de mogelijkheden.

De gemeenschappelijke onderneming AmeyBriggs bestaat uit Spaans-Bezeten die van Amey plc en van Briggs Defensie, in de Verenigde Staten wordt gebaseerd.

De vorige contracten omvatten CVehicles, Beschermde Installatie en Defensie Mechanisch Behandelingsmateriaal (DMHE). Elk van deze zal een deel van het nieuwe geconsolideerde Mijtercontract worden, dat ook installatiebeheer en onderhoud voor Royal Air Force (R.A.F.), Royal Navy en Brits Leger behandelt.

Het contract impliceert ongeveer 4.600 stukken van materiaal die over 300 plaatsen in veertien landen overspannen. Ondertussen, worden rond 180 werknemers geplaatst om in AmeyBriggs worden overgebracht.

Amey en Briggs hebben eerder binnen de defensiesector gewerkt, terwijl de Defensie van Briggs de rand die met Britse strijdkrachtenervaring terug meer dan twee decennia dateren heeft.

Gary Clements, Leidende Directeur van de Defensie van Briggs, zei: „Wij zijn opgetogen dat Mod. de waarde van het de Defensievoorstel van Amey en van Briggs, in het bijzonder onze capaciteit heeft erkend om hoog niveau van dienstverlening te leveren en flexibiliteit te handhaven in het steunen van een vermogen van begin tot eind. Wij verheugen ons op het maximaliseren van onze respectieve deskundigheid en het werken met hoogste Britse materiaalfabrikanten om innovatieve oplossingen door een gehele krachtbenadering te verstrekken die aan de complexe behoeften van onze strijdkrachten.“ voldoet

Zei Amey deel leidende directeur Craig McGilvray: „Onze gemeenschappelijke onderneming met de Defensie van Briggs heeft een ongeëvenaarde breedte van kennis en ervaring die ons uniek geplaatst maakt om dit contract voor Mod. te leveren, maar kritisch waar operationeel en leerbehoeften om personeel te dienen.“ eerst wordt gezet

Major General Simon Hamilton, de steun van de legerdirecteur, zei: „Ik ben bijzonder enthousiast over Projectmijter. Wij hebben drie vorige overlappende mechanismen voor voorziening van Mechanisch Behandelingsmateriaal, Bouw en Beschermde Installatie genomen en hen in melded om efficiency te bereiken.

„Bovendien, hebben wij ont*werpen-in contractuele innovatie en flexibiliteit door een vloot van militair, gehuurd en gehuurd materiaal te integreren; dit betekent wij slechts betalen voor wat wij wanneer wij het nodig hebben nodig hebben, maar schaal-op snel zonodig kunnen; wij ook van nieuwe technologieën profiteren aangezien zij zich ontwikkelen. Belangrijk, omhelst de MIJTER een gehele krachtbenadering, die kansen om de vaardigheden van zowel regelmatig als reservepersoneel te verbeteren bieden.“

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

inquiry@laurel-generator.com
+8613533071813
+86 13533071813
info_698561